Keris Pusaka Kalamisani PB Sepuh/Kartosuro (kode:008)

Rp6,000,000

Dhapur    : Kalamisani
Pamor    : Ngulit Semongko
Tangguh    : PB sepuh (Pakubuwono sepuh) / Kartosuro
Warangka:  Ladrang Capu Kayu Trembalo Lamen
Pendok    : Bunton Motif Lung Anggur
Mendak    : Tembaga
Handel : Yudhowinatan Kayu Kemuning

SKU: 008 Category: